Volg ons op:

Algemene voorwaarden Light Night 2015

 1. De Geleidehonden Light Night en de deelname aan het Amsterdam Light Festival worden georganiseerd en gepromoot door KNGF Geleidehonden.
 2. Het lichtkunstwerk Filos wordt ontwikkeld door Univate.
 3. Het kunstwerk is alleen te bezichtigen via de wandelroute van het festival, van 10 december 2015 t/m 3 januari 2016. Filos is geen onderdeel van de vaarroute.
 4. Meedoen aan de actie is mogelijk door via de Light Night-website een donatie te doen tijdens de actieperiode (12 oktober 2015 t/m 3 januari 2016). Het is niet mogelijk op een andere manier deel te nemen.
 5. Het bedrag dat wordt opgehaald gaat naar de opleiding van de honden van KNGF Geleidehonden.
 6. Per donatie kan er Ai??Ai??n foto worden ingediend, bij elke ai??i?? 5,- gaat er symbolisch Ai??Ai??n lampje branden op de website. U kunt ook een donatie doen zonder een eigen foto in te sturen. Kies dan voor van de fotoai??i??s die wij alvast voor u hebben geselecteerd.
 7. Bij veel inzendingen kunnen niet alle fotoai??i??s tegelijkertijd worden gebruikt in het kunstwerk. KNGF Geleidehonden doet er alles aan om zoveel mogelijk ingezonden fotoai??i??s op Filos te projecteren. Bij een groot aanbod van fotoai??i??s worden meerdere fotoseries gemaakt die we op verschillende momenten van het Amsterdam Light Festival uitlichten. Ook na de onthulling maken ingezonden fotoai??i??s dus kans onderdeel te worden van het kunstwerk. Univate maakt zo nodig een selectie uit de ingezonden fotoai??i??s, waardoor de kans bestaat dat niet alle fotoai??i??s worden gebruikt. Univate behoudt zich ook het recht voor de foto te bewerken (zoals bijsnijden en transparantie of kleurbewerking) zodat deze een passend onderdeel van het kunstobject wordt. Hierdoor kan de foto (bijna) niet meer herkenbaar zijn.
  Fotoai??i??s die aanstootgevend zijn, anderen kunnen kwetsen of die door Univate of KNGF Geleidehonden als niet passend worden ervaren, worden niet opgenomen in het kunstwerk. Restitutie van de donatie is niet mogelijk
 8. Met het uploaden van een foto geeft de deelnemer KNGF Geleidehonden toestemming om de foto op het lichtkunstwerk te projecteren en toestemming om de foto te gebruiken voor promotiedoeleinden rondom de deelname van KNGF Geleidehonden aan het Amsterdam Light Festival.
 9. Geschillen of klachten rondom deelname aan het kunstwerk kunnen worden aangekaart bij KNGF Geleidehonden via communicatie@geleidehond.nl.